Väletablerade dating site och matchmaking service som ägs och drivs av en kanadensisk-ryska par.
Med kontor i Vitryssland, Moldavien, Ryssland och Ukraina, MyPartnerForever hjälper män att hitta en rysk fru.
 
Gorgeous Bride from Russia - Kristina from Chisinau, Moldova
Stunning Belarusian Woman Oksana from Grodno, Belarus
Dating Site to Meet Stunning Russian Lady Tatiyana from Samara, Russia
Dating Service to Meet Pretty Belarusian Lady Nataliya from Grodno, Belarus
Charming Russian Girl Alina from Pskov, Russia
Datingsite to Meet Single Ukrainian Lady Inna from Poltava, Ukraine
Meet Beautiful Ukrainian Girl Nataliya from Vinnitsa, Ukraine
Online Dating with Pretty Ukrainian Girl Oksana from Sumy, Ukraine
Charming Ukrainian Bride Tatiyana from Kharkov, Ukraine

Den mest pålitliga internationella dejtingsida på nätet, som körs av en kanadisk man och en rysk kvinna

Vi (Alain och Julia) blev bekanta via internet. Vårt förhållande blev seriöst ganska snabbt och vi gifte os i ett år (se Vårt historia). Efter att vi flyttade till Kanada, förstod vi, hur vi är lyckliga att ha hittat varandra på nätet, och vi vill ge till singla ryska kvinnor en chans att träffa och chatta med män från hela världen.
Varför sexiga ryska kvinnor letar efter en livsföljeslagare utomlands?

  • Det viktigaste argumentet är att det bor det 10 miljoner kvinnor mer än män i Ryssland. (Se Wikipedia 2002).
  • En annan orsak till detta är att singla ryska män är ofta skämda och vill inte ha ett seriöst förhållande... och det är precis vad de vackra ryska kvinnor letar efter.

Å andra sidan, varför en utlänning skulle söka en rysk kvinna?

  • Eftersom många män som lever i "västvärlden" är i en liknande situation: de kan inte hitta en livspartner.
  • Eftersom fina ryska kvinnor har just de egenskaperna som en man vill för sin sambo: de är välutbildade, arbetsamma och vill att skapa en familj . För en genomsnittlig rysk kvinna, familj är en viktig prioritet... är det inte vad du vill och kunde inte hitta i ditt hemland?
  • Och eftersom brukar de att leva aktivt och äta hälsosam mat, ser de ofta fantastiskt ut... ett plus till!

Nu vet ni varför så många män gifter sig med ryska kvinnor!

Om du känner att du var i samma situation - framåt, go for it! Tusentals män tog detta beslut och lever nu med deras förverkligade drömmar – sexiga Ryska kvinnor!

Hur vårt internationella Dejting Tjänst hjälper dig att hitta vacra ryska kvinnor?

Vår främsta prioritet är att alla ryska kvinnor på vår hemsida existerar faktiskt, är ensamma och verkligen letar efter en utländsk make.

Hur arrangerar vi detta?

Det är ingen lätt uppgift. Det finns hundratals äktenskapsförmedlingar, men tyvärr, de flesta av dem bluffar. Det enda sättet att särskilja en riktig äktenskapsbyrå från skurkbyrån är att träffa en företrädare personligen på kontoret. Vi kontrollerar hur de jobbar och ser till att de träffar med varje ryska kvinnan personligen och tog en kopia av deras pass.

Eftersom Ryssland och det f.d. Sovjetunionen är ett stort område, behöver man att resa väldigt mycket. Men detta hindrar inte oss eftersom det är det enda sättet på vilket vi kan garantera att alla ryska kvinnor på vår hemsida existerar faktiskt och söker en utländsk make.

Vad följer härnäst? Hur kan jag bli bekant med mina ryska kvinnor? Och vad ska jag göra med invandring?

När du harr ett förhållande med en rysk kvinna, vill du planera din resa för att träffa henne. Med hjälp av våra lokala äktenskapsbyrå i Ryssland, assisterar vi dig för att planera varje detalj av ditt första möte med henne, så att du kan fokusera dig på syftet med din resa och resa bekvämt och avslappnad.

Beroende på din nationalitet och ett land som du vill besöka, kan du behöva ett Visum. När det krävs, kommer vår lokal agent att skaffa nödvändiga handlingar för dig. De kör dig från / till flygplatsen, kommer att erbjuda dig ett brett utbud av bostäder, arrangera tolkar och datorer i ett kontor, etc.

Du kan planera ditt första möte med vackra ryska kvinnor på kontoret av äktenskapsbyrån eller att träffa henne personligen – du bestämmer själv. I alla fall, är vår agent alltid redo att hjälpa dig och svara alla dina frågor.

När du väljer att binda era öde, kommer vi att ge er både information och råd hur man skall fortsätta med immigrationsformaliteter. Glöm inte att spara kopior av alla handlingarna såsom brev till din flickvän, flygbiljetter, kvitton från hotell, telefonräkningar etc. Detta kommer att bli till hjälp av tjänstemän på Migrationsverket, eftersom det gör formaliteter mycket snabbare och enklare.

Ryska kultur är mycket rik och omväxlande. Var snäll och brådska inte, läs vår blogg och våra artiklar. Du hittar ovärderlig information om allt du behöver för att resa till Ryssland, om ryska kvinnor, ryska kultur, visum och invandring.

Vi önskar dig lycka till i denna spännande resa, hitta din vackra ryska kvinna, och förverkliga din dröm!

Visa profiler på våra sexiga ryska kvinnor och hitta din själsfrände!

Alain och Julia,

My Partner Forever

P.S. Glöm ej att skicka oss dina bröllopsbilder!

 

Ryska Kvinnor | 
Terms of Services | Contact Us | Privacy Policy | Anti-Scam Policy | Visit our Blog | Agency Login
Copyright © MyPartnerForever
All Rights Reserved